• Kom af med gener fra skader én gang for alle!

  Får du småskader af din træning? Så er det faktisk ikke i din krops interesse du fortsætter. Så er det i dit egos, din sociale accepts, din selv realiserings eller din jagt på et hormon fixs interesse. Jeg vil ikke være nedsættende, men jeg har ret;o)Langt over halvdelen af os som træner, bliver skadet før eller siden. Typisk når vi er blevet godt grebet af trænings formen og gerne vil have mere. Det får os til at føle godt, kiloerne rasler af og vi bliver bedre og bedre. Det er så fed en følelse! Og så SLAM bliver vi ramt af en lille skade, en lille skade som fortæller os så meget, men som vi ignorerer eller nedprioriterer alt hvad vi kan, for vi vil bare gerne tilbage til den gode følelse, den fede følelse som vi var blevet så bekendt med.

  Den dårlige nyhed er, at den trænings form skader dig, og det holder den ikke pludselig op med. Nogen har et bedre udgangspunkt end andre, men alle andre vil efterhånden også opleve småskader ved træningen. Også efter køb af sko, kompensations kostumer, mavebælte, håndleds wraps osv. Den gode nyhed (se under billede:o)

  hver gang du træner
  Den gode nyhed er, at den rette grundtræning kan kompensere for alle dine fysiske narrestreger. Ved at lære din krop at restituere, mobilisere og kompensere, kan du undgå mange af dine skader og er din grundtræning optimal for din krop, så undgår du alle skader!

  Kender du nogen med småskader eller har du dem selv, så kig forbi eller tag dem med til en prøvetime. (både dem du kender og dine småskader;o) Du kan mærke forandring allerede efter første træning! Og vi tager os godt af dig:o)

  Kh
  Trine, Personlig Træner
  Fitness For Life

   

Leave a reply

Cancel reply