Fitness For Life priser for medlemsskaber, personlig træning og BOOTCAMP.

Vi laver specielle priser til firmaer, lukkede hold og workshops. Så kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig på info@fitnessforlife.dk

 

Basis medlemsskab kr. 399,- pr. md.

Giver fuld adgang til center, holdtræning og workshops. Holdtræningerne køres som personlig træning på hold, altså individuelt tilpasset træning. Hver gang!

 

10-turs kort kr. 799,-

Gælder til træning i centret og holdtræning.

Personlig Træning a 60 min. kr. 699,-

Personlig Træning a 60 min. x 5 kr. 3.250,-

Personlig Træning a 60 min. x 10 kr. 5.999,-

Personlig Træning for to-fire personer a 60 min. kr. 999,- i alt

Bootcamp Uden Ego, 6 ugers forløb kr. 4.499,-

Opstarts Test kr. 2.999,-

Et must for dig som vil have det bedste udbytte af din personlige træning. Du får et komplet træningsprogram, samt redskaber til at optimere din kost og livsstil, så du kan nå dine mål. Tilbagemeldingen er baseret på en body screening, som viser ubalancer i kroppen, samt en kost og livsstils analyse.

Fuld Test kr. 3.999,-

Du får et komplet træningsprogram, samt redskaber til at optimere din kost og livsstil. Tilbagemeldingen er baseret på en detaljeret kropsanalyse samt en kost, livsstils og bevægeligheds test, som du gennemgår sammen med vores personlige træner Flemming Laigaard.

Indvendig tilstandsrapport kr. 3.999,-

Få et billede af din krops indre tilstandsrapport og kom fordøjelses problemer, dårlig immunforsvar og hjerte/kar sygdomme til livs og øg din livskvalitet.

Pakker:

Fuld Testpakke (Flemming Laigaards Opstarts Test og Indvendig tilstandsraport) kr. 5.999,-