TACFIT står for Tactical Fitness og er udviklet til militær- og politifolk, som har brug for at i være i topform, håndtere stress og holde sig skadesfri. Det har din krop også. Vi vil jo alle sammen gerne være i topform til livet uden at gå i stykker. Flemming og jeg blev blæst bagover, da vi mødte TACFIT første gang i 2010. Vi vidste, at det skulle vi arbejde meget mere med. I dag lever vi af at lære dig, hvordan du skelner mellem den nedbrydende og udviklende træning. Vi lærer dig at bevæge dig og mestre din krop. Livet er nemlig meget mere end en god kondition og et par stærke arme, og TACFIT hjælper dig med at få allermest ud det.

Vil du prøve TACFIT så ring eller sms til Trine på 20474941

Vi ses på måtten!

Trine Grey

 

Det nørdede..

 

Tacfit er verdens første stress reducerende fitness system! Systemet nedsætter kroppens cortisol niveau og dermed også den nedbrydende effekt stress har. Når din krop er under langvarig stress og du ovenikøbet vil give den gas med høj intensitets træning, så øger du din krops cortisol niveau. Det er korrekt at høj intensitets træning øger din forbrænding og giver dig resultater på kort tid, MEN det kan også være med til at nedbryde din krop drastisk. Det samme kan mange timers træning med middel intensitet. TACFIT reducerer dit cortisol, og giver din krop mulighed for at udvikle sig uden skader, overtræning eller slid.

På holdtræningerne bliver du introduceret til individuel niveau træning. Dvs. du træner din egen tilpassede træning på holdet! Instruktøren tilpasser hver enkelt øvelse til dig, så du uanset form, alder, koordinerings evne og skader kan træne TACFIT. Det stiller store krav til underviseren, men du er i de bedste hænder her i Fitness For Life, hvor Flemming og jeg (Trine) har over 30 års undervisnings erfaring tilsammen. Du kan læse hvad fitness og trænings bloggeren Kirk Rønler har skrevet om hendes første møde med TACFIT  her: http://www.kirkronler.dk/blogkirkronler/kirkogtacfit

Tactical Fitness er grundtræning og tager udgangspunkt i kvaliteten af dine bevægelser, modsat hvor meget du kan løfte eller hvor hurtigt du kan løbe. TACFIT giver dig en bedre kropsbevidsthed og et bedre fundament for at blive sundere, stærkere, hurtigere og slankere. Der er ingen konkurrence i træningen, du træner for din krops sundhed, ikke for dit ego. Når din teknik tillader det kan din intensitet stige, ikke før. Det betyder ikke at TACFIT bliver kedeligt. Tværtimod er der over 100 øvelser, og hver øvelse har adskillige sværhedsgrader. Samtidig med man lærer at kontrollere sin puls, sit åndedrag og sin restitution. TACFIT giver dig en livsnødvendig kropsbevidsthed. Din hjerne bliver bedre til at sende signaler til dine muskler og får dem til at arbejde sammen. Mange muskler er stærkere end én muskel og allerede under tekniktræningen bliver du stærkere og bedre til at bevæge dig. Øvelser som squat, lunges, push ups og pull ups bliver aldrig det samme igen. Det er funktionel træning taget til et helt nyt niveau! Øvelserne i TACFIT udfordrer ligeledes din bevægelighed, det giver dig en smidigere og mere bevægelig krop, så du ikke længere skal begrænses af stive haser, skuldre eller hofter. Når du bliver bedre til at bevæge dig, kan du bedre løfte mere og løbe hurtigere. Løfter eller løber du derimod kun, bliver du ikke bedre til at bevæge dig. Det gør din risiko for skader bliver høj. TACFIT giver dig et træningskoncept som fokuserer på at holde dig skadesfri og bevægelig samtidig med du bliver sundere, stærkere, slankere og kommer i bedre form! Brug også TACFIT som forebyggelse af arbejdsskader eller suppler som grundtræning til din sport. TACFIT gør dig bedre til alt:)

Vi ses på måtten!

Trine Grey