En Bootcamp uden Ego

Sæt din sundhed i fokus og bliv stærkere, hurtigere, kom af med små skavanker, appelsinhud, akne, hovedpine, dårligt humør og få en mere energifyldt og tonet krop. Bliv klogere på hvad DIN sundhed er, hvordan din krop har brug for at træne, hvordan du undgår skader og hvordan du mindsker stress. Få alt den viden du har brug for på min Bootcamp, speciel designet til dig!

Jeg har en mission. En mission som går ud på at øge folks bevidsthed omkring deres egen sundhed. Der er ingen der ved mere om din krop, end du selv gør, så hvorfor lade alle andre fortælle dig hvad du skal. Jeg fungerer i starten som et talerør, men til sidst kan du selv mærke, hvad din krop har brug for, hvad den bestemt ikke har brug for og hvad der reelt set måske bare var et ego trip.

Jeg fokuserer på at give dig alt den viden omkring træning, kost og livsstil du har brug for. Jeg hjælper dig med at implementere den nye viden i din hverdag trin for trin, og skulle du få brug for mere tid og sparring, er det altid muligt. Kvaliteten går jeg ikke på kompromis med!

Der er mulighed for at deltage i min Bootcamp i Frederikshavn ved min mor Merete Grey, som kører efter de selv samme principper som jeg:o)

 

Indhold 6 ugers Bootcamp:

 1 x Workshops 

3 x Personlig Træning/Sparring

12 x Holdtræning på lukket hold med personlig træner

Fri adgang til alle hold

Melder du dig ind efter Bootcampen, giver vi dig den første måned gratis

 

HOLD START

Februar 2018

Aalborg: Betaling senest d. 31. januar 2017 kr. 3.799,- (normal pris kr. 4.499,-)

TILMELD DIG PÅ trine@fitnessforlife.dk

Er du interesseret i et forløb med en personlig træner, men ikke helt klar til BOOTCAMP, så kontakt Trine eller Flemming på info@fitnessforlife.dk og hør hvad vi også kan gøre for dig.

BOOTCAMP holdtræninger

Aalborg tirsdage kl. 19.00-20.15 og lørdage kl. 08.30-09.45

Har du ikke mulighed for at komme på alle holdtræningerne. Er det altid muligt at benytte andre hold, få et hjemme trænings program eller andet. Det aftaler du løbende med din træner. Det er en udfordring at få mange skemaer til at passe ind i ét, men det er vi vandt til at kordinere, så lad det ikke være en hindring for dig og din sundhed:o)

Tilmeld dig på trine@fitnessforlife.dk eller på Facebook: fitness4life

BOOTCAMP

Bootcamp er to intensive lærerige måneder med træning, kost og livsstils vejledning, der giver dig mulighed for at få en sund, velfungerende, stærk og flot krop. Samt et afslappet og naturligt forhold til sundhed. Du lærer at skelne mellem hvad dit hoved (Ego) gerne vil have, og hvad din krop vil have. I sidste ende vinder kroppen altid den kamp alligevel, og giver os skader, skavanker og sygdomme, hvis vi ikke hører efter.

Du har din egen personlig træner, som støtter og vejleder dig i at implementere din nye sundere vaner i din hverdag. Både fysiske vaner, som mentale vaner.  Og det foregår alt sammen i dit tempo. Du lærer at sammensætte din kost og træning, så du får en bedre energi, en stærkere krop, en fordøjelse som virker optimalt og vigtigst af alt en forståelse for, hvordan din krop har det. Hvad den fortæller dig, og hvad den har brug for. På den måde bliver du gradvist din egen sundheds ekspert, som ved nøjagtigt hvad din krops signaler betyder, og hvad dit Ego prøver at bilde dig ind.

Sparring med din personlige træner

Du får din egen personlige træner på BOOTCAMP forløbet. For at sikre du får det optimale ud af din BOOTCAMP, mødes du regelmæssigt med din personlig træner, som justerer dit trænings- og kostforløb i takt med din udvikling, og hjælper dig med at holde motivationen og fokus. Din læring omkring ernæring vil være delt op i tre dele, som du gennemgår under dine sparringer med din træner. Din BOOTCAMP skal blive en succes. Det er målet. Både for dig og for os.

“Har du nogensinde tænkt på at du konstant beordre din krop til at gøre som du siger? “NU ska vi på kur”, “NU ska vi træne hårdt”, “NU tar jeg panodil, så holder du op med at gøre ondt” osv. Men har du nogensinde spurgt din krop hvad den vil? Den fortæller dig nemlig alt det du behøver at vide, vi skal bare lære at forstå hvad den siger. Sundhed kræver ikke en Master grad, sundhed er for alle” – Trine Grey

På dit første møde med din personlig træner, fastlægger I dine behov og ønsker, analyserer din kost og livstil. Sammen finder I ud af, hvor du skal starte med at ændre dine vaner. For skal der ske en ændring i din krop, skal der ske en ændring i dine vaner. Det får du hjælp til! Vi skal også kigge på din fordøjelse, for man bliver ikke hvad man spiser, man bliver hvad man optager! Rod med fordøjelsen hindrer vægttab, alm. velvære i kroppen samt den flade mave. Så der skal være ro i tarmene, før at kroppen overhovedet overvejer at give dig det du ønsker. Til den sidste sparring når dine ændringer er blevet til nye sunde vaner, og maven er blevet glad, SÅ får du en kostplan som trin vis kan hjælpe dig mod et større vægttab. Hvis det ønskes.

Der ud over arbejder vi også med din tankegang. Én ting er at få mere viden og ændret sine vaner, noget andet er at tænke anderledes. Lige så låste vi kan være i vores bevægelses mønstre, lige så låste kan vi være i vores tankegang. Så når vi først har besluttet i hovedet at vi aldrig bliver slanke, aldrig lærer at lave armebøjninger eller aldrig vil sige nej til rødvin, så har vi lavet vores egne begrænsninger. De begrænsninger fjerner vi, hvis det bliver relevant.

Holdtræning

To gange om ugen mødes du med resten af BOOTCAMP teamet hos Fitness For Life, hvor alle træner og lærer sammen. Føl holdånden, kammeratskabet, støtten og gejsten når I udfordres på hvert jeres niveau i hver jeres lærings process.  Som det eneste sted i Danmark får du lov at arbejde med stress nedsættende træning, dvs. du opbygger muskler, taber dig og kommer i bedre form, samtidig med du sænker dit kortisol niveau i kroppen og får langt mere energi. Du får maksimal kvalitet under din BOOTCAMP, selvom hver enkelt har forskellige mål og niveauer, bliver du altid rettet og vejledt af din personlig træner. Du starter de første to-tre uger med at vænne dig til træningen, derefter går vi ind i en opbygnings fase, hvor intensiteten begynder at stige. Så forvent ikke du skal give den max gas med træning i starten, det kommer når din krop er klar.

Workshop og teori

Du lærer om træning, ernæring og livsstil.  Hvor længe, hvor ofte, hvor hårdt må du træne, lær at skelne mellem hvad dit hoved har lyst til og hvad din krop har brug for. Få mere energi til at træne samtidig med du taber dig. Når du lærer at sammensætte dine måltider bedre, kan du undgå fødevareintolerancer, du kan få din flade mave og din friske hud igen og meget mere. Hvorfor er mikrobølge mad en dårlig nærings kilde, hvorfor skal jeg ikke tælle kalorier, og hvad betyder faconen på det der lander i toiletkummen på for min sundhed? På BOOTCAMPEN lærer du også at leve med din nye livsstil, så f.eks. din familie bliver din medspiller frem for en modspiller. Du lærer hvordan stress påvirker din livsstil, du lærer at sove bedre, tænke mere positivt, få en bedre vejrtrækning og i det hele taget at booste din sundhed så du både bliver stærkere, friskere og mere glad.

Kontakt Trine på trine@fitnessforlife.dk for at høre mere, og få svar på nogle af dine spørgsmål.

“Det er min Bootcamp  men dine regler. Din krops regler. Sundhed er for alle!” – Trine Grey