Kom nemt igang med TACFIT

Du kan ringe eller SMS til Trine på 20474941 og booke en gratis prøvetime. Du kan se holdtiderne under fanen “Holdtræning”. Du kan deltage på alle holdene, vi tilpasser øvelserne til dig og din krop hver gang, også når du ikke er ny længere. For at undgå spidsbelastninger på holdene, så anbefaler vi dog ikke prøvetimer på kl. 16.30 holdene.

Når din time er booket, så møder du bare op på Hobrovej 76 (Vi ligger oppe ad Oberst Myhres Vej). Du kan parkere foran vores porte og langs Oberst Myhres Vej, bare du lader folks indkørsler være fri;o) Alt du behøver at medbringe er tøj du kan bevæge dig i og evt. en drikkedunk. Du behøver ikke træningssko, da vi træner i bare tæer eller strømper. Der er mulighed for bad og omklædning i centret.

Hvis du beslutter dig for at fortsætte med vores træning, så har du mulighed for at melde dig ind på et månedligt abonnement enten til kr. 399,- for holdtræning eller til kr. 799,- for holdtræning OG én personlig sparring om måneden. Der er ingen bindinger eller oprettelses gebyer. Det er simpelt og overskueligt (også for os;o). Du har også mulighed for at købe et ti-turs kort til vores holdtræninger til kr 799,- Betalingen for ti-turs kort kan foregå kontant eller via MobilePay.

Husk! Du ikke behøver at være i form, eller være stærk for at deltage. Det kommer og det bliver du:o)

Vi glæder os til at tage i mod dig!

KH Flemming og Trine