Din krop er din bedste træner, jeg er bare din tolk og guide!

 

Har du været nede i et hul?

Savner du at kunne gå i haven eller tage til din yndlings sport uden efterfølgende at have sygedage eller fået flere skader og smerter?

Er du ved at være klar til at komme igang igen med træning, men er du utryg ved, om du falder tilbage i det hul, du endelig er kommet op af?

Så kan et personligt sparring forløb med mig hjælpe dig til at få din livskvalitet igen.

Jeg lærer dig at træne i samarbejde med din krop, så DU bliver eksperten, så DU ved hvad det betyder, når dine muskler syrer til eller når du mærker lungerne brænder.

Det er kroppen der taler til dig, og når du har lært hvad den siger, så vil du aldrig presse kroppen derud igen.

Jeg guider dig tilbage efter skader, stress, sygdom, overtræning og måske er du bare klar til at lære en ny måde at træne på. Jeg giver dig et trygt miljø at lære i, så du kan lære i det tempo DU har brug for at lære i.

Se priserne på personlig træning og sparring her.

Du kan også kontakte mig direkte på 20 47 49 41 eller skriv en mail til trine@fitnessforlife.dk

Kh Trine Grey

Min historie

Jeg kender alt til at være i et hul. Jeg er vokset op i en aktiv træner familie, har selv været atlet og træner og brugt adskillige år i militæret. Jeg var eminent til at presse og bruge min krop. Men en dag fik min krop nok, og jeg kunne ikke længere undervise uden at blive syg, jeg kunne ikke gå en tur i skoven med ungerne, fordi min krop havde fået udifinerbare smerter, jeg kunne ikke hjælpe i haven mere end fem minutter ad gangen fordi mine muskler syrerede til.

Fordi jeg blev mere og mere inaktiv kom generne fra alle mine gamle skader også frem og udfordrede mig. Selvom jeg havde stor kendskab til genoptræning efter skader så kunne jeg til sidst ingenting med min krop, den var kaput og færdig.

Det tog mig forever at forstå at jeg ikke bare kunne fikse min krop, og fortsætte med at presse den på nye måder og kæmpe mig tilbage. Det var jo det jeg altid havde gjort. At kæmpe mig tilbage.

Virkeligheden var at jeg havde misbrugt min krop ved at presse den til at performe og yde mere, og nu var den gået i stykker. Som om nogen havde stjålet min alt for seje J.I Jane krop og givet mig en 120- årige i stedet. Det KUNNE ikke fikses ved at bruge kroppen, som jeg altid havde gjort. Jeg måtte lære at forstå og bruge kroppen på en helt ny måde, med et helt nyt perspektiv på hvorfor jeg trænede, jeg måtte lære at lade min krop bestemme min træning. Så jeg startede HELT forfra.

Det kom der noget helt unikt ud af.

Jeg fandt nogle af verdens førende eksperter på træning og kroppen, og der lærte jeg at styre udskillelsen af mine stresshormoner, så jeg selv kunne nedregulere mit kortisol UNDER min træning. Så altså ikke med meditation og yoga (som jeg også elsker), men under min sædvanlige konditions og styrketræning, lærte jeg meget præcist at dosere mine stresshormoner, så jeg selv med min ødelagte krop kunne bevæge mig igen uden smerter og uden at blive syg og stresset.

Lidt stress på kroppen er godt og udviklende, men for meget kan være totalt ødelæggende, det vidste jeg alt om.

Det var starten på et langt og lærerigt SAMARBEJDE med min krop. Hvor jeg med tiden kunne slukke for min viden og tanker og blot lade min krop føre mig.

I dag lader jeg udelukkende min krop bestemme, hvad jeg sal træne, hvornår og OM jeg overhovedet skal træne. Det er et samarbejde. der har fjernet alle mine tanke og følelser omkring hvordan træning BØR være som.

  • Jeg skal yde før jeg kan nyde.
  • Jeg skal træne for at være slank.
  • Jeg skal presse mig selv for at få resultater.
  • Har jeg ikke svedt, har det ikke været en rigtig træning.
  • Kan jeg ikke mærke syre og ømhed i musklerne, har det ikke været rigtig træning.
  • Hvis jeg ikke er bedre i dag end sidst, så er jeg i dårligere form.

Det var alt sammen blot myter.

Vil du læse mere om dem, altså mine myter kan du finde dem her. Det er et godt sted at starte.

Myterne havde ingen hold i virkeligheden og stemte slet ikke overens med, hvad min krop bad mig om. Men de havde alligevel fået lov til at styre, hvordan jeg brugte min krop, og i sidste ende ødelagde de min krop.

I dag lærer jeg andre som også har ladet sig styre af viden, myter og følelser at træne i SAMARBEJDE med deres krop. Så de enten kan komme op af deres hul igen eller helt undgå at falde så dybt som jeg gjorde.

Det er SÅ fedt at mærke når samarbejdet begynde virke, det overgår langt at sætte ny PR, vinde et mesterskab eller at give den max gas i træningslokalet så endorfiner og adrenalin sprøjter rundt i kroppen, for samarbejdet med kroppen giver varig livskvalitet og ikke kun en momentvist glædesrus, som går over igen og måske går direkte over i smerter og ubehag.

På den måde behøver træning ALDRIG at føles ubehageligt eller uoverskueligt igen. Ind med nysgerrigheden til at lære igen og lad din krop bestemme<3

Kh Trine Grey

da_DKDanish
en_USEnglish da_DKDanish