Medlemsfordele hos Fitness For Life:

Personlig Træning på hold

Opvarming og øvelser bliver skræddersyet til dig, så du uanset skader, skavanker og stressniveau kan optimere og træne din krop.

Fordelene ved et lille gym

Vi kender alle vores medlemmer rigtig godt, så du kan altid forvente at få det største udbytte af træningen uden skader og overbelastninger. 

Træning der sætter din sundhed først

Kroppens behov ændrer sig fra dag til dag og med særlig tilpassede øvelser og intensitet sikrer vi din krop får nøjagtig det, den har brug for hver gang.

Regulering af dit stress niveau

Helt unikt, lærer du at styre din stress respons UNDER træning. Du får ro i hoved og krop imens du samtidig bliver stærkere, hurtigere og bedre. 

Altid tid til spørgsmål

Vi tager os altid tid til at svare på dine spørgsmål før og efter træningen, du behøver ikke altid bestille en personlig træning, for at få personlig hjælp. 

Fri benyttelse af alle hold

Ingen begrænsninger for hvilke hold du kan deltage på og så snart Corona tiden lægger sig har vi heller ikke booking. Du kan frit møde op.

Nærvær og hjertevarme

Du bliver mødt af åbne og imødekomme trænere som ser dig og som vil dig, men som også kan give dig plads til at være dig selv.

GRATIS Online træning

Misser du en træning i centret eller er tiden knap, så træn med hjemmefra på vores online udgave af ugens program. Dejligt fleksibelt.

Flemming og Trine fortæller om det unikke ved vores CON.EX. træning

Få muligheden for at lære en helt ny måde at tænke træning på – hvor kroppen bestemmer. 

Med et medlemskab hos Fitness For Life får du muligheden, for at få et helt unikt indblik i en træningsfilosofi, der sætter din krop og sundhed først, som lærer dig at lytte til din krop og handle på det den siger.

Med vores CON.EX. træning (Læs mere omkring CON.EX her) lærer du at nedregulere og styre din stress respons under træning, hvilket viser sig at være vigtigere end nogensinde, da vi ser flere og flere blive ramt af overbelastninger, stress og stress relaterede sygdomme. 

Du vil med vores træningsmetoder blive stærkere, mere udholdende og bevægelig, men uden at presse kroppens systemer unødigt. 

Bliv stærkere end nogensinde ved at bruge kroppen smartere, i stedet for at presse kroppen mere.

Kom i bedre form ved at mestre din vejrtrækning bedre, fremfor at presse din puls.

CON.EX. er også styrke, udeholdenhed og bevægelighed, men først og fremmest er det en læring i hvordan du bruger din krop smartest, det er ikke ved at presse den, men ved at mestre og respektere den, at den holder længst.

Flemming og Trine underviser dig med stor kompetence og erfaring, krydret med humor, hjertevarme og et nærvær der springer rammerne. 

Mange af vores medlemmer nyder lige så meget den sociale sundhed der er i centret, som den unikke træning de får.  

Succeshistorier fra vores medlemmer

“Vores kroppe begyndte at få forskellige skader og megen stivhed i hele vores muskulatur. Nok især os gamle. Derfor skulle vi igang med at bruge vores krop på en anden måde.”

“Vi forsøgte alle tre at finde et sted vi kunne træne sammen som familie. Det fandt vi hos Trine og Flemming, som begge er kompetente trænere, der kan vejlede, hvis vi har skader, eller udfordringer med kroppen og tilpasse øvelser og intensitet så vi alle bliver udfordret”.

“Her er træningen individuel så vi kan træne hver vores træning på samme hold”.

– Preben, Josephine og Kirsten

Læs hele deres oplevelse med Fitness For Life her

“Glæden ved at træne i Fitness for Life er, at kunne mærke hvad kroppen er i stand til. Når man har været igennem en længere skadesperiode, som jeg har været, lærer man virkelig at sætte pris på at kunne bevæge sig frit.”
 
“Jeg har stadig flere ting, jeg skal tage hensyn til i min træning, men Flemming og Trine, har så meget erfaring, at de kan tilpasse øvelserne, så de præcis ramme de muskler, der skal trænes og kommer udenom de skader, der skal tages hensyn til uden man får mindre ud af træningen.”
 
– Louise Lange, Keramiker 
 
 Læs hele Louises oplevelse med Fitness For Life her

Hvad gør vi for Covid sikkerheden i centret?

  • Der står sprit til hænderne i alle rum.
  • Ingen røre ved hinandens redskaber.
  • Du får din egen plads på måtten, med god afstand til de andre.
  • Overflader, redskaber samt træningsmåtten rengøres efter hvert eneste hold.
  • Vi krammer og røre ikke ved hinanden (selvom vi stadig hygger, griner og træner sammen)
  • Vi diffuser immunboostende olier ud i lokalerne.

Har du spørgsmål angående Corona – sikkerheden, så er vi meget åbne for en snak omkring, hvad der kunne gøre dig mere tryg omkring dette.

Er du ikke klar til at træne sammen med andre endnu, så kan du træne med hjemmefra, med vores online medlemskab. Det kan du læse mere om her!