Forkæl dig selv eller del et 10-turskort til vores personlige træning med en du har nær.

Vi er specialister i:

 • At lære din krop og dit sind at samarbejde, så du kan træne smartere og mere effektivt. 
 • At gøre dig fri af ubalancer og skader.
 • At styre kroppens respons på stress og træning, så du får ro i sind og krop.
 • At støtte kroppens naturlige energi, så vi altid støtter og opbygger din energi. Du går altså aldrig flad fra træningen. 

Vi brænder for at gøre dig fit, til det liv du lever og lære dig at kommunikere med din krop, så du selv bliver eksperten. I starten er vi tolken, men med tiden kan du selv lytte, forstå og handle effektivt på din krops signaler.

Det giver dig en fit krop klar til enhver udfordring. 

Der er altid en vej

Vi scanner din krop for ubalancer hver gang vi mødes, ud fra kroppens signaler samt hvor dit sind er på dagen, arbejder vi tættere på dit mål og længere væk fra skader, stress og overbelastninger. 

Selvom du måske har prøvet alt og stadig ikke kan lytte til kroppen eller komme af med din skader, så formår vi gang på gang at skabe det samarbejde imellem dig og din krop der skal til, for at du kan komme videre. 

Det handler selvfølgelig lidt om kroppen men oftest meget mere om sindet. 

Er I to, så kan I nu dele 10 x personlig træning enten ved at komme sammen, eller dele så I får fem sessioner hver.

Der er altid mulighed for at købe en enkelt personlig trænings time, men langt de fleste indgår i et forløb, det er nemlig i forløb du flytter dig aller HURTIGST og aller MEST. 

Du kan se priser samt alle de andre træningsmuligheder vi har lige her.

Dine Trænere:

Flemming Laiggard – Er specialist i skader og ubalancer hos eliteudøvere, håndværkere, motionister og dig der arbejder ved computeren hele dagen. Han formår at øge kroppens bund niveau markant, skabe kontakt imellem dit sind og din krop samt fjerne årsagen til spændinger og ubalancer i kroppen, så du kan dyrke din sport eller passe dit job igen UDEN smerter og overbelastninger. 

Kontakt Flemming på 40853983 eller mail på flemming@fitnessforlife.dk 

Trine Grey – Har efter egne erfaringer med stress, depression, skader og traumer specialiseret sig i at lære andre at samarbejde med kroppen og lære dem sindet at kende, så sind og krop kan fungere som værktøjer og være med til at hele skader, ubalancer og smerter i stedet for at skabe mere af det. Hun formår at guide dig trygt og sikkert igennem processen, så du bliver eksperten på din krop og dit sind.

Kontakt Trine på 20474941 eller mail trine@fitnessforlife.dk og hør hvordan hun kan hjælpe dig. 

2 kommentarer

 • Mary á Argjaboða siger:

  Hej
  Jeg har været hos jer for længe siden – idet jeg gerne vil være god med min krop – da den er ret traumatiseret. Til dagligt arbejder jeg med traumatiserede mennesker – så det vil være godt at der kom lidt mere liv i min krop.
  I tilbød mig en time med Trine – og det var rigeligt for mig 😳. Så jeg forsvandt væk.

  Nu er jeg klar igen – og vil gerne gøre et forsøg i at min krop kom i fokus.

  Så jeg vil gerne bestille en tid. Enten meget tideligt om morgenen. Eller sidst på dagen.
  Er det en mulighed

  Venlig hilsen Mary á Argjaboða

  • Trine Grey siger:

   Hej kære Mary

   Pudsigt jeg tænkte lige på dig for et par dage siden. Jeg husker vores træning som meget lærerig og spændende, og jeg glæder mig over du føler dig klar igen. Jeg svarer dig lige på din mail, istedet for her på hjemmesiden, så kan vi bedre kommunikere sammen synes jeg.

   Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *