Selvom du oplever personlig træning på holdene her i Fitness For Life, så kan det være du i kortere eller længere tid har brug for individuelle sparringer med en træner.

Det kan være du har helt specielle mål med din sundhed, som du har brug for hjælp til at sætte i værk. Det kan være du gerne vil være mere tyg i din opstart og starte med en personlig træning/sparring.

Måske kan du godt lide at have din personlig træners konstante opmærksomhed, og ved der står én og venter på dig, det gør det ofte lettere at komme afsted. Forløbet tilpasses fuldstændigt dit behov.

Med Flemming eller Trine som din personlige træner, kan du være sikker på du lære at gøre alting ordentligt, med din krops behov i fokus.

Vi laver ingen færdige kostprogrammer eller træningsplaner, her giver vi os tid til at lære dig selv at blive eksperten. Som Trine plejer at sige “Jeg giver heller ikke min datter facitlisten på regnestykkerne, det lærer hun jo ingen ting af”;o)

Her får du muligheden for at lægge mere hjerne i den daglige træning og alt det vigtige i vores kroppe.

Vi nedsætter din stress og øger din udvikling, på en behagelig og nærværende måde, så det passer ind i dit liv og din måde at være på.

Du kan kontakte Flemming Laigaard eller Trine Grey under fanen “kontakt”.

Eller ved at klikke her: http://fitnessforlife.dk/kontakt/

 

Pris for Personlig Træner: 

Personlig Træner én gang a 60 min. 799,-

Se hele pris listen her 

 

 

2 kommentarer

 • Mary á Argjaboða siger:

  Hej
  Jeg har været hos jer for længe siden – idet jeg gerne vil være god med min krop – da den er ret traumatiseret. Til dagligt arbejder jeg med traumatiserede mennesker – så det vil være godt at der kom lidt mere liv i min krop.
  I tilbød mig en time med Trine – og det var rigeligt for mig 😳. Så jeg forsvandt væk.

  Nu er jeg klar igen – og vil gerne gøre et forsøg i at min krop kom i fokus.

  Så jeg vil gerne bestille en tid. Enten meget tideligt om morgenen. Eller sidst på dagen.
  Er det en mulighed

  Venlig hilsen Mary á Argjaboða

  • Trine Grey siger:

   Hej kære Mary

   Pudsigt jeg tænkte lige på dig for et par dage siden. Jeg husker vores træning som meget lærerig og spændende, og jeg glæder mig over du føler dig klar igen. Jeg svarer dig lige på din mail, istedet for her på hjemmesiden, så kan vi bedre kommunikere sammen synes jeg.

   Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *