Selvom du oplever personlig træning på holdene her i Fitness For Life, så kan det være du i kortere eller længere tid har brug for individuelle sparringer med en træner.

Det kan være du har helt specielle mål med din sundhed, som du har brug for hjælp til at sætte i værk. Det kan være du gerne vil være mere tyg i din opstart og starte med en personlig træning/sparring.

Måske kan du godt lide at have din personlig træners konstante opmærksomhed, og ved der står én og venter på dig, det gør det ofte lettere at komme afsted. Forløbet tilpasses fuldstændigt dit behov.

Med Flemming eller Trine som din personlige træner, kan du være sikker på du lære at gøre alting ordentligt, med din krops behov i fokus.

Vi laver ingen færdige kostprogrammer eller træningsplaner, her giver vi os tid til at lære dig selv at blive eksperten. Som Trine plejer at sige “Jeg giver heller ikke min datter facitlisten på regnestykkerne, det lærer hun jo ingen ting af”;o)

Her får du muligheden for at lægge mere hjerne i den daglige træning og alt det vigtige i vores kroppe.

Vi nedsætter din stress og øger din udvikling, på en behagelig og nærværende måde, så det passer ind i dit liv og din måde at være på.

Du kan kontakte Flemming Laigaard eller Trine Grey under fanen “kontakt”.

Eller ved at klikke her: http://fitnessforlife.dk/kontakt/

 

Pris for Personlig Træner: 

Personlig Træner én gang a 60 min. 799,-

Se hele pris listen her 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *