Nu har jeg droppet mit flexjob og arbejder fuldtid igen.

“Glæden ved at træne i Fitness for Life er, at kunne mærke hvad kroppen er i stand til. Når man har været igennem en længere skadesperiode, som jeg har været, lærer man virkelig at sætte pris på at kunne bevæge sig frit.
 
Jeg har stadig flere ting, jeg skal tage hensyn til i min træning, men Flemming og Trine, har så meget erfaring, at de kan tilpasse øvelserne, så de præcis ramme de muskler, der skal trænes og kommer udenom de skader, der skal tages hensyn til uden man får mindre ud af træningen. Hvis man er “heldig” kan det endda være man at få et hårdere trænings program end de andre. Hæhæ.
 
Jeg elsker at komme der, da det aldrig er de samme øvelser. Hver dag vil øvelserne blive lavet lidt om. Hvilket gør at man bliver nødt til at koncentrer sig 100 procent.
 

Stemningen til træning er hyggelig og afslappet. Alle er velkomne uanset alder eller baggrund. 

 
Vi er alle meget forskellige, men har helt samme agenda, vi vil gerne have en funktionel krop . Vi hygger og pjatter lige indtil programmet begynder, så bliver man nødt til at gå ind i sig selv og koncentrere sig om bevægelserne og sin vejrtrækning.
 
Jeg har fået langt flere kræfter siden jeg startede. Jeg går mere ubesværet ( for det meste helt uden problemer ) og er næsten sluppet af med mine følelses forstyrrelser.
 
Det var et mål for mig, ved at starte til træningen hos Fitness for Life, at jeg skulle kunne arbejde flere timer. Nu har jeg droppet mit flexjob og arbejder fuldtid igen.
 
En ting jeg fik med, som jeg ikke havde regnet med, er en bedre søvn. Ideen med at træne sine muskler, uden at stresse dem, kan jeg mærke på min egen krop. Jeg har mere overskud i min dagligdag og kan mærke en indre ro.”
 
– Louise Lange, Keramiker

Vi søgte et sted vi kunne træne sammen som familie.

“Vi har været aktive løbere igennem mange år. Vores kroppe begyndte at få forskellige skader og megen stivhed i hele vores muskulatur. Nok især os gamle. Derfor skulle vi igang med at bruge vores krop på en anden måde.

Vi forsøgte alle tre at finde et sted vi kunne træne sammen som familie. Det fandt vi hos Trine og Flemming, som begge er kompetente trænere, der kan vejlede, hvis vi har skader, eller udfordringer med kroppen og tilpasse øvelser og intensitet så vi alle bliver udfordret.

Her er træningen individuel så vi kan træne hver vores træning på samme hold.

Deres CON.EX. træning er et super supplement til vores løbetræning. En træningsform vi kan mærke kroppen virkelig har brug for.

I trænings centret er der rart og skønt at kommer, her er ro til god træning uden høj musik. Et træningssted hvor vi hver gang går hjem med ny energi og smil på læben.”

– Preben, Josephine og Kirsten

Alt bliver justeret og rettet til, så det passer til mig.

“I sidste uge blev jeg igen mindet om hvorfor jeg træner hos Trine og Flemming. I den her periode hvor jeg går og venter på at blive opereret i min skulder og egentlig har lidt ondt, er lidt træt og synes det hele er lidt op af bakke, så er det en helt vidunderlig oplevelse alligevel at tage til træning og blive mødt af stor venlighed og forståelse for min situation.
 
Straks bliver der fundet alternative øvelser, alt bliver justeret og rettet til så det passer til mig. Trine og Flemming har mange øvelser på lager, opfindsomheden kender ingen grænser:-)
 
Det er bare så god en oplevelse hver eneste gang og jeg føler mig som en del af holdet, selvom jeg kommer og har brug for særbehandling. Det betyder at jeg kan træne med helt op til operationen og der går garanteret ikke lang tid bagefter, før du kan finde mig på måtten igen.
 
Kæmpe tak til jer – I skal bare have så meget ros og anerkendelse for at møde os alle med jeres verdensklasse træning, gode humør, store menneskelighed og for at gøre Fitness For Life til et helt specielt sted, hvor vi elsker at komme.”
 
– Lillian

Jeg har lært at lytte til min krop OG at reagere hensigtsmæssigt

“JA, i har hjulpet mig😀👍☀️….på flere måder. Jeg har lært at træne langt mere varieret, at forebygge skader og ikke mindst at lytte til min krop OG at reagere hensigtsmæssigt på det jeg mærker.

Jeg har også lært at have respekt for, at selvom i ikke har en “autoriseret” sundhedsuddannelse, så er i MEGA dygtige og ved mere end nogen af mine kollegaer (fysser), og helt specielt mere om relationer og motivation.

I evner at skabe en fantastisk god stemning, et rart og trygt sted at komme og derfor er netop jeres sted og tilbud det bedste, jeg har gjort for mig selv og min krop nogensinde!

Jeg har lært at træning indenfor også kan lade sig gøre, og at jeres CON.EX træning virkelig er effektivt og et fantastisk supplement til mit løb.”

– AK

Jeg slap af med kroniske smerter i hoften

Jeg har trænet regelmæssig i træningscenteret Fitness For Life i de sidste tre år. Hvilket jeg er super glad for og ikke kan undvære i min hverdag.

Da jeg startede, havde jeg store problemer med min hofte. Jeg havde kronisk smerte og det var ekstremt begrænsende i min hverdag.

Det er jeg heldigvis sluppet helt af med i dag, grundet det gode samarbejde med instruktørerne.

Jeg har lært at høre samt forstå de små signaler kroppen sender og derefter kunne rette ind efter dette.

Dermed overbelastede jeg ikke noget samtidige med, at jeg samtidige syntes at træningen var sjov og effektivt.

Det har været nogle spændende år, hvor jeg har lært at stole på min krop frem for de almindelige trænings ”regler”, som jeg føler kan være jungle at finde rundt i med mange påbud og forbudte ”ting”.

Ja alt i alt, så elsker jeg bare at komme forbi træningscenteret og bevæge min krop i det omfang, der er muligt den pågældende dag.

Det har også givet mig ro, da jeg med denne træning ikke har behøvet at forholde mig til det eksterne, men bare være i nuet.

– Emma

Min vilje styrer ikke længere min træningsindsats, det gør min krop. 

“Jeg har altid trænet og arbejdet meget med træning, men kunne p.g.a. en diskusprolaps ikke andet end at gå til behandlere. Ikke engang praktiske gøremål kunne jeg.

Jeg har stille og roligt fået min ryg bygget op igen hos Flemming og Trine og jeg kan næsten træne alt det jeg vil igen. Jeg skal stadig lytte meget til min krop og har fået en respekt for den, som jeg ikke havde før. Min vilje styrer ikke længere min træningsindsats, det gør min krop. 

Jeg var I tvivl om I kunne lære min noget nyt. Men det må jeg sande i den grad at I har kunnet og til stadighed kan. Er totalt begejstret og imponeret og jeg ved jeg deler den fascination med andre hos jer.”

– Rikke, Personlig rådgiver og trænings-entusiast

Jeg har fået meget bedre kendskab til min krop og styrketræning.

“Som elite atletik udøver havde jeg brug for at få forbedret min muskulatur og stabilitet. Jeg kæmpede lidt med at sammensætte min styrketræning, udfra min og mine træners viden og hvad andre gjorde. 

Men jeg kunne ikke løbetræne optimalt, jeg fik hele tiden skader og det tærrede på min energi og mit humør. 

Men så fik jeg kendskab til Flemming. Og nu har jeg fået meget bedre kendskab til min krop og styrketræning. Mine gamle skader er pist væk. Dukker der nye op, er Trine og Flemming altid så hjælpsomme, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning på problemerne.

Nok  det vigtigste, jeg har fået hos Trine og Flemming er en fantastisk coach. Jeg ved I altid er der, uanset om det er i perioder, hvor jeg har ekstra brug for coaching eller i perioder, hvor jeg har travl med skolen, og derfor ikke kommer i centret så meget som jeg gerne ville. I har stået ved min side i medgang og modgang og ingen tvivl om i har hjulpet mig til at blive stærkere, både fysisk og psykisk.”

– Freja, Elite atletik udøver

” Jeg gik ofte til behandler, men skaderne blev ved at komme tilbage”

“Jeg blev tit skadet i forbindelse med bl.a. løbetræning, og jeg havde en tendens til at overtræne eller negligere, hvis jeg fik ondt nogen steder. Dette gjorde jeg havde mange ufrivillige pauser fra træning. 

Det var nedslående. Jeg følte mig efterhånden udslidt og gammel.

Nu har jeg lært mit bevægeseslapperat bedre at kende, og jeg har lært at respektere min krops muligheder og begrænsninger. Jeg er blevet stærkere, mere smidig, og jeg har undgået alvorlige skader i det 1 ½ år jeg har trænet hos Trine og Flemming. 

Jeg oplever også en langt større tillid til mig krop. Tidligere havde jeg problemer med at gå på høje stiger eller bevæge mig grundt på tage og lave reparationer. 

Nu føler jeg en glæde ved det, og er ikke spor nervøs for at falde ned eller komme galt afsted. 

Det er et meget indspirende sted at træne, og jeg har fået indsigt i en spændende filosofi omkring kroppen og livet generelt.”

Lars

Jeg er imponeret!

“Efter flere år i andre træningscentre har jeg på blot en uge fået styr på lunges OG min vejrtrækning, hvilket giver et totalt andet overskud under træningen. Hos Trine og Flemming står man aldrig og laver øvelserne forkert. Trænerne er meget opmærksomme og mega kompetente!”

– Linda 

Her får jeg det altid bedre.

“Det kan være svært at træne, når ens krop er opereret, skadet, træt og sorgfuld, men den får det altid bedre af at være hos Flemming og Trine. De er kompetente, kloge og kærlige og vover at dele deres viden gavmildt med os, der kommer. Tak!”

– Charlotte – Journalist og forfatter

En størrelse small har jeg aldrig været.

“De sidste 10 år, har jeg ikke passet på min værktøjskasse (min krop- udtryk a la Trine)

Undskyldninger herfor har jeg nok af -endda nogle alvorlige nogle, men nu har jeg fået en kærligt spark bagi af Trine & Flemming.

Og jeg NYDER det MAX. 

Jeg har opdaget “ting” i min krop, som jeg ikke vidste eksisterede.

Tit må jeg lukke øjnene, fordi jeg skal ned og finde en “ukendt” muskel og virkelig skal bruge al min hjernekapacitet hertil og det er mega fedt. 

En dag kunne jeg ikke få min krop til at rulle (ja det lyder plat men det kunne jeg ikke og mit temperament mod mig selv kom til udtryk), men igår kunne jeg finde koordineringen i min krop til at gennemføre en øvelse, jeg faktisk havde givet op på i forvejen.

Jeg fik hjernen til at koble mavemusklerne og armene sammen og det var en kæmpe sejr!!!!

Det her er godt for mig og jeg tror, at min krop og hjerne er begyndt på en ny rejse.”

– Lene, Café ejer