“Jeg var i tvivl om I kunne lære mig noget nyt”

“Jeg har altid trænet og arbejdet meget med træning, men kunne p.g.a. en diskusprolaps ikke andet end at gå til behandlere. Ikke engang praktiske gøremål kunne jeg.

Jeg har stille og roligt fået min ryg bygget op igen hos Flemming og Trine og jeg kan næsten træne alt det jeg vil igen. Jeg skal stadig lytte meget til min krop og har fået en respekt for den, som jeg ikke havde før. Min vilje styrer ikke længere min træningsindsats, det gør min krop. 

Jeg var I tvivl om I kunne lære min noget nyt. Men det må jeg sande i den grad at I har kunnet og til stadighed kan. Er totalt begejstret og imponeret og jeg ved jeg deler den fascination med andre hos jer.”

Rikke – Personlig rådgiver og trænings-entusiast

“Jeg har fået meget bedre kendskab til min krop og styrketræning.”

“Som elite atletik udøver havde jeg brug for at få forbedret min muskulatur og stabilitet. Jeg kæmpede lidt med at sammensætte min styrketræning, udfra min og mine træners viden og hvad andre gjorde. 

Men jeg kunne ikke løbetræne optimalt, jeg fik hele tiden skader og det tærrede på min energi og mit humør. 

Men så fik jeg kendskab til Flemming. Og nu har jeg fået meget bedre kendskab til min krop og styrketræning. Mine gamle skader er pist væk. Dukker der nye op, er Trine og Flemming altid så hjælpsomme, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning på problemerne.

Nok  det vigtigste, jeg har fået hos Trine og Flemming er en fantastisk coach. Jeg ved I altid er der, uanset om det er i perioder, hvor jeg har ekstra brug for coaching eller i perioder, hvor jeg har travl med skolen, og derfor ikke kommer i centret så meget som jeg gerne ville. I har stået ved min side i medgang og modgang og ingen tvivl om i har hjulpet mig til at blive stærkere, både fysisk og psykisk.”

Freja – Elite atletik udøver

” Jeg gik ofte til behandler, men skaderne blev ved at komme tilbage”

“Jeg blev tit skadet i forbindelse med bl.a. løbetræning, og jeg havde en tendens til at overtræne eller negligere, hvis jeg fik ondt nogen steder. Dette gjorde jeg havde mange ufrivillige pauser fra træning. 

Det var nedslående. Jeg følte mig efterhånden udslidt og gammel.

Nu har jeg lært mit bevægeseslapperat bedre at kende, og jeg har lært at respektere min krops muligheder og begrænsninger. Jeg er blevet stærkere, mere smidig, og jeg har undgået alvorlige skader i det 1 ½ år jeg har trænet hos Trine og Flemming. 

Jeg oplever også en langt større tillid til mig krop. Tidligere havde jeg problemer med at gå på høje stiger eller bevæge mig grundt på tage og lave reparationer. 

Nu føler jeg en glæde ved det, og er ikke spor nervøs for at falde ned eller komme galt afsted. 

Det er et meget indspirende sted at træne, og jeg har fået indsigt i en spændende filosofi omkring kroppen og livet generelt.”

Lars

Hør hvad drengene siger til vores bevægeligheds træning:

“Jeg er imponeret!” 

“Efter flere år i andre træningscentre har jeg på blot en uge fået styr på lunges OG min vejrtrækning, hvilket giver et totalt andet overskud under træningen. Hos Trine og Flemming står man aldrig og laver øvelserne forkert. Trænerne er meget opmærksomme og mega kompetente!”

Linda 

“Her får jeg det altid bedre.”

“Det kan være svært at træne, når ens krop er opereret, skadet, træt og sorgfuld, men den får det altid bedre af at være hos Flemming og Trine. De er kompetente, kloge og kærlige og vover at dele deres viden gavmildt med os, der kommer. Tak!”

Charlotte – Journalist og forfatter

“En størrelse small har jeg aldrig været.”

“De sidste 10 år, har jeg ikke passet på min værktøjskasse (min krop- udtryk a la Trine)

Undskyldninger herfor har jeg nok af -endda nogle alvorlige nogle, men nu har jeg fået en kærligt spark bagi af Trine & Flemming.

Og jeg NYDER det MAX. 

Jeg har opdaget “ting” i min krop, som jeg ikke vidste eksisterede.

Tit må jeg lukke øjnene, fordi jeg skal ned og finde en “ukendt” muskel og virkelig skal bruge al min hjernekapacitet hertil og det er mega fedt. 


En dag kunne jeg ikke få min krop til at rulle (ja det lyder plat men det kunne jeg ikke og mit temperament mod mig selv kom til udtryk), men igår kunne jeg finde koordineringen i min krop til at gennemføre en øvelse, jeg faktisk havde givet op på i forvejen.

Jeg fik hjernen til at koble mavemusklerne og armene sammen og det var en kæmpe sejr!!!!

Det her er godt for mig og jeg tror, at min krop og hjerne er begyndt på en ny rejse.”

Lene – Café ejer