Få løsnet op i kroppen efter gårdagens træning, eller øg din bevægelighed ved hjælp af øvelser, der smører dine led og løsner op for stive muskler. Flow kan bruges som restitutions træning. Du giver din krop bedre betingelser for at restituere hurtigere, og du vil få mere ud af din næste træning. På den måde mindsker du risikoen for skader og overtræning.

Flow holdet øger din bevægelighed ved hjælp af bevægelse, så ingen stillinger bliver holdt mere end et par sekunder. Der er meget fokus på at komme fra A til B, så din koordination og krops forståelse bliver bedre. Vi får din indre ninja frem:o) Øvelserne bliver tilpasset dig på hver time. dvs. alle kan deltage uanset nuværende form, alder, koordinations evne og skader. Du skal altså hverken være bevægelig eller ninja for at træne med.

Mange af de skader og skavanker vi går rundt med fra arbejdspladsen eller sportslivet, kan udbederes ved at skabe en smerte- og bevægelsesfrihed i kroppen. Det er det vi gør her, træner så du kan bevæge sig frit igen.

Vil du prøve Flow så sms til Trine på 20474941

Du kan se holdtiderne her.

Vi ses på måtten!

Trine Grey