Bliv detached from outcome og red din krop

Red din krop fra stress, overbelastning og skader ved at blive “detached from outcome”.

Med CON.EX. lærer du at blive detached from outcome – det vil sige du ikke længere behøver at presse din krop til at præstere, se ud på en bestemt måde eller føles på en bestemt måde.

Vi lærer dig at tænke træning helt anderledes. Hvor du ikke motiveres af at have et endeligt mål mejslet i sten, men hvor du motiveres af at lære at arbejde i flow og samarbejde med kroppen, som var I en enhed.

Nåer ja det er I jo også<3

Hvorfor skal vi lave om i noget der virker?

Fordi når vi sætter et mål, og arbejder hårdt for at opnå det, så betaler kroppen prisen i form af slid, stress og et nervesystem i konstant beredskab.

Vi manipulerer og presser kroppen i den retning vi vil i. Det virker umiddelbart på vores resultater, vi kommer måske endda flot i mål, men kroppen betaler prisen, helbredet betaler prisen.

Vi har set det ske igen og igen hos alle de atleter og motionister vi har haft igennem fingrene de sidste 17 år. De peaker momentvis og så får de en skade eller bliver nedslidte og stressede.

Der er som sådan ikke noget galt i at ville opnå noget, men kunsten er at samarbejde med kroppen under vejs og være klar til at tilpasse og ændre planer løbende. Ellers ender det altid i en envejskommunikation, hvor hovedet bliver frustreret over kroppen, der går i stykker.

Styrke, konge kondition, mobilitet, seriøse ninja bevægelses-skills og en afstresset og sund krop er et BI-produkt af CON.EX. Alle de ting vi går og drømmer om, er et bi-produkt af at lære at samarbejde med kroppen.

Når vi er detached from outcome – slipper vi for presset og stresshormonerne, skaderne og frustrationerne. Vi bliver frie til at ændre, eksperimentere og lege med nye løsninger og veje.

Vi bliver tilpasnings dygtige!

Men det tager tid og lyst at lære, især fordi vi ikke alle er tvunget til at tænke anderledes. Som 19 årig kan kroppen nærmest restituere fra alt, og dog begynder yngre og yngre at få stress.

CON.EX. er for os fremtidens måde at tænke træning på. Det er tid til at lære at flytte bevidstheden ind i vores krop, der hvor samarbejdet begynder<3

Kh Trine Grey