Holdplan

Gør plads i kalenderen – Flemming Laigaard holder tre workshops hen over efteråret, de holdes alle tre internt her i Fitness For Life på Hobrovej 76C i Aalborg.
 
Optimer din Vejrtrækning
Denne workshop fokuserer på din hverdags vejrtrækning, og på hvordan du med få øvelser og tips og trix, kan optage mere mere ilt, få mere energi samtidig med nervesystemet og kroppen får mere ro. Du får teknikker til at sove bedre og dybere samt snorke og dehydrere mindre!
 
Underviser: Flemming Laigaard
 
Vejrtrækning i Træning
Denne workshop er fysisk aktiv og lærer dig hvordan du styrer din puls med din vejrtrækning under træning. Når du lærer at mestre vejrtrækningen, kan du restituerer på sekunder og endda imens du er aktiv. Det giver dig mulighed for at kunne yde langt mere, uden at miljøet i kroppen bliver ubehageligt. Du undgår at stresshormonerne sætter baren for hvor meget og hvor længe du kan fortsætte og du undgår at stresse din krop ud i overtræning, unødig overbelastning og syre i musklerne.
 
Underviser: Flemming Laigaard
 
Internal Body Flow
Denne workshop er et åndehul for dit hoved og din krop. Med ganske blide Chi Gong agtige bevægelser, skaber du flow i dine medianbaner og chakras, som er punkter i kroppen, hvor din livsenergi løber. Sammen med vejrtrækning og lækre essentielle olier guider Flemming dig igennem denne workshop, som lige netop er placeret i den mørke december, hvor vores indre har ekstra brug for en energimæssig krammer.
 
Underviser: Flemming Laigaard
 
Skriv gerne til mig (Trine 20474941) hvis du har spørgsmål.
Er du medlem, så kan du invitere en ekstra med til medlemsprisen!
 
Vi ses på måtten!
Kh Flemming og Trine