Succes

Nu har jeg droppet mit flexjob og arbejder fuldtid igen.

“Glæden ved at træne i Fitness for Life er, at kunne mærke hvad kroppen er i stand til. Når man har været igennem en længere skadesperiode, som jeg har været, lærer man virkelig at sætte pris på at kunne bevæge sig frit.

Jeg har stadig flere ting, jeg skal tage hensyn til i min træning, men Flemming og Trine, har så meget erfaring, at de kan tilpasse øvelserne, så de præcis ramme de muskler, der skal trænes og kommer udenom de skader, der skal tages hensyn til uden man får mindre ud af træningen. Hvis man er “heldig” kan det endda være man at få et hårdere trænings program end de andre. Hæhæ.

Jeg elsker at komme der, da det aldrig er de samme øvelser. Hver dag vil øvelserne blive lavet lidt om. Hvilket gør at man bliver nødt til at koncentrer sig 100 procent.

Stemningen til træning er hyggelig og afslappet. Alle er velkomne uanset alder eller baggrund.

Vi er alle meget forskellige, men har helt samme agenda, vi vil gerne have en funktionel krop . Vi hygger og pjatter lige indtil programmet begynder, så bliver man nødt til at gå ind i sig selv og koncentrere sig om bevægelserne og sin vejrtrækning.

Jeg har fået langt flere kræfter siden jeg startede. Jeg går mere ubesværet ( for det meste helt uden problemer ) og er næsten sluppet af med mine følelses forstyrrelser.

Det var et mål for mig, ved at starte til træningen hos Fitness for Life, at jeg skulle kunne arbejde flere timer. Nu har jeg droppet mit flexjob og arbejder fuldtid igen.

En ting jeg fik med, som jeg ikke havde regnet med, er en bedre søvn. Ideen med at træne sine muskler, uden at stresse dem, kan jeg mærke på min egen krop. Jeg har mere overskud i min dagligdag og kan mærke en indre ro.”

– Louise Lange, Keramiker

Vi søgte et sted vi kunne træne sammen som familie

“Vi har været aktive løbere igennem mange år. Vores kroppe begyndte at få forskellige skader og megen stivhed i hele vores muskulatur. Nok især os gamle. Derfor skulle vi igang med at bruge vores krop på en anden måde.

Vi forsøgte alle tre at finde et sted vi kunne træne sammen som familie. Det fandt vi hos Trine og Flemming, som begge er kompetente trænere, der kan vejlede, hvis vi har skader, eller udfordringer med kroppen og tilpasse øvelser og intensitet så vi alle bliver udfordret.

Her er træningen individuel så vi kan træne hver vores træning på samme hold.

Deres CON.EX. træning er et super supplement til vores løbetræning. En træningsform vi kan mærke kroppen virkelig har brug for.

I trænings centret er der rart og skønt at kommer, her er ro til god træning uden høj musik. Et træningssted hvor vi hver gang går hjem med ny energi og smil på læben.”

– Preben, Josephine og Kirsten

Alt bliver justeret og rettet til, så det passer til mig

“I sidste uge blev jeg igen mindet om hvorfor jeg træner hos Trine og Flemming. I den her periode hvor jeg går og venter på at blive opereret i min skulder og egentlig har lidt ondt, er lidt træt og synes det hele er lidt op af bakke, så er det en helt vidunderlig oplevelse alligevel at tage til træning og blive mødt af stor venlighed og forståelse for min situation.

Straks bliver der fundet alternative øvelser, alt bliver justeret og rettet til så det passer til mig. Trine og Flemming har mange øvelser på lager, opfindsomheden kender ingen grænser:-)

Det er bare så god en oplevelse hver eneste gang og jeg føler mig som en del af holdet, selvom jeg kommer og har brug for særbehandling. Det betyder at jeg kan træne med helt op til operationen og der går garanteret ikke lang tid bagefter, før du kan finde mig på måtten igen.

Kæmpe tak til jer – I skal bare have så meget ros og anerkendelse for at møde os alle med jeres verdensklasse træning, gode humør, store menneskelighed og for at gøre Fitness For Life til et helt specielt sted, hvor vi elsker at komme.”

– Lillian

Jeg har lært at lytte til min krop OG at reagere hensigtsmæssigt

“JA, i har hjulpet mig😀👍☀️….på flere måder. Jeg har lært at træne langt mere varieret, at forebygge skader og ikke mindst at lytte til min krop OG at reagere hensigtsmæssigt på det jeg mærker.

Jeg har også lært at have respekt for, at selvom i ikke har en “autoriseret” sundhedsuddannelse, så er i MEGA dygtige og ved mere end nogen af mine kollegaer (fysser), og helt specielt mere om relationer og motivation.

I evner at skabe en fantastisk god stemning, et rart og trygt sted at komme og derfor er netop jeres sted og tilbud det bedste, jeg har gjort for mig selv og min krop nogensinde!

Jeg har lært at træning indenfor også kan lade sig gøre, og at jeres CON.EX træning virkelig er effektivt og et fantastisk supplement til mit løb.”

– AK

Jeg slap af med kroniske smerter i hoften

Jeg har trænet regelmæssig i træningscenteret Fitness For Life i de sidste tre år. Hvilket jeg er super glad for og ikke kan undvære i min hverdag.

Da jeg startede, havde jeg store problemer med min hofte. Jeg havde kronisk smerte og det var ekstremt begrænsende i min hverdag.

Det er jeg heldigvis sluppet helt af med i dag, grundet det gode samarbejde med instruktørerne.

Jeg har lært at høre samt forstå de små signaler kroppen sender og derefter kunne rette ind efter dette.

Dermed overbelastede jeg ikke noget samtidige med, at jeg samtidige syntes at træningen var sjov og effektivt.

Det har været nogle spændende år, hvor jeg har lært at stole på min krop frem for de almindelige trænings ”regler”, som jeg føler kan være jungle at finde rundt i med mange påbud og forbudte ”ting”.

Ja alt i alt, så elsker jeg bare at komme forbi træningscenteret og bevæge min krop i det omfang, der er muligt den pågældende dag.

Det har også givet mig ro, da jeg med denne træning ikke har behøvet at forholde mig til det eksterne, men bare være i nuet.

– Emma