Personlig træning

Få personlig coaching og træning

Vi er specialister i:

 • At lære din krop og dit sind at samarbejde, så du kan træne smartere og mere effektivt.
 • At gøre dig fri af ubalancer og skader.
 • At styre kroppens respons på stress og træning, så du får ro i sind og krop.
 • At støtte kroppens naturlige energi, så vi altid støtter og opbygger din energi. Du går altså aldrig flad fra træningen.

Vi brænder for at gøre dig fit, til det liv du lever og lære dig at kommunikere med din krop, så du selv bliver eksperten. I starten er vi tolken, men med tiden kan du selv lytte, forstå og handle effektivt på din krops signaler.

Det giver dig en fit krop klar til din hverdag og enhver udfordring.

Fysisk og mental træning

Vi scanner din krop for ubalancer hver gang vi mødes. Ud fra kroppens signaler samt hvor dit sind er på dagen, arbejder vi tættere på dit mål og længere væk fra skader, stress og overbelastninger.

Det handler lidt om kroppen men mest om et mentalt skifte og det at lære en ny måde at tænke og dyrke træning på i samarbejde med kroppen.

Med et træningsforløb lærer du:

 • At træne med bevidstheden inde i kroppen fremfor at have fokus på tiden, gentagelserne, konkurrenterne eller musikken.
 • At styre din vejrtrækning og mestre alt det den kan.
 • At lytte, forstå og handle på de signaler kroppen sender dig.

Samtidig med du kommer længere væk fra skader, ubalancer og stress og tættere på dit mål.

Commit dig for et halvt eller helt år eller køb et ti-turs klippekort til personlig træning.

For en god ordens skyld må vi hellere nævne, at vi ikke refunderer ubrugte klip, de kan til gengæld benyttes af andre eller konverteres til holdtræning, eller online træning eller gemmes til senere, da klippene ikke udløber.

 

Priser pr. 5. februar 2024:

 • 1 x Personlig Træning/Sparring a 60 min. kr. 900,-
 • 10 x personlig træning/sparring a 60 min. kr. 8.000,-
 • 1 x Personlig træning/sparring a 30 min. kr. 500,-
 • 10 x Personlig træning/sparring a 30 min. 4700,-
 • 1 x Personlig træning/sparring for to-tre personer kr. 1.500,-
 • 10 x Personlig træning/sparring for to-tre personer kr. 12.000,-

Der er naturligvis altid mulighed for at købe enkelte personlig træningstimer, og skræddersy forløbet fuldstændigt efter dit behov.  

Dine trænere

Flemming Laiggard

Er specialist i skader og ubalancer hos ledere, eliteudøvere, håndværkere, motionister og dig der arbejder ved computeren hele dagen. Han formår at øge kroppens bundniveau og præstations evne, skabe kontakt imellem dit sind og din krop samt fjerne årsagen til spændinger og ubalancer i kroppen, så du kan dyrke din sport eller passe dit job igen uden smerter og overbelastninger. Flemming er uddannet træner under Team Danmark i sin tid og har efterfølgende lært fra nogle af de bedste trænere i verden.

Kontakt Flemming på 40853983 eller mail på flemming@fitnessforlife.dk

Trine Grey

Har efter egne erfaringer med stress, depression, skader og traumer specialiseret sig i at lære andre at samarbejde med kroppen og udvikle sig mentalt, så sind og krop kan fungere som værktøjer og være med til at hele skader, ubalancer og smerter i stedet for at skabe flere af dem. Hun formår at guide dig trygt og sikkert igennem processen, så du bliver eksperten på hvad din krop har brug for og hvad den kan præstere. Trine har det, der svarer til en bachelor i idræt og har fungeret som træner i over 20 år, i eget træningscenter og dels i udlandet og dels i militæret i sin tid som sergent i hæren.

Kontakt Trine på 20474941 eller mail trine@fitnessforlife.dk og hør hvordan hun kan hjælpe dig.