Internal body flow

Styrk din energi med Internal Body Flow

Via 12 forskellige øvelser booster du dit velvære, din balance, din energi og dit indre flow

  • Få mere energi på få minutter
  • Afstress dit sind og krop med blot én af øvelserne
  • Skab indre og ydre balance i din krop igen

Østen møder vesten i disse special designede øvelser, hvor muskel aktivering og vejrtrækning samtidig aktiverer og styrker vores 12 medianbaner og 7 chakras.

Brug en eller flere af øvelserne i din opvarmning til træning, til dine klienter, eller hjemme når du kan mærke kroppen har brug for balance, støtte og styrke.

Øvelserne egner sig også som en selvstændig træning session eller som et led i din meditation.

Flemming Laigaard har skabt IBF for at give jer essensen af hans langt større omfattende trænings system CON.EX.

De 12 øvelser er altid en hel eller delvist del af dagens træning, på den måde fusioneres den traditionelle styrke og konditions træning, med den energimæssige tilgang vi kender fra akupunktur, zoneterapi, kinesisk medicin og østens sundheds kultur.

ONLINE WORKSHOP

Vil du nyde en times workshop med gennemgang af de 12 øvelser og mærke hvordan roen, balancen og energiboostet også kan forplante sig i dig?

Så tilmeld dig vores ONLINE Internal Body Flow workshop d. 28. november kl. 09.00-10.00. lige herunder.

Workshoppen bliver filmet live i en lukket Facebook gruppe og efter live udsendelsen får du tilgang til en follow along udgave du kan downloade til evigt eje. Prisen er kr. 399,-

Mulighed for at blive uddannet i Internal Body Flow er på vej!

IBF kan inkorprorees i din almindelig træning eller mediations praksis og kan bruges til at hjælpe dine klineter yderligere. For at klæde dig på til at bruge øvelserne bedst i de forskellige sitationer, har vi udviklet et kort og effektivt certificerings kursus. Som bliver offentliggjort til januar.