CONEX

CONEX står for conscious exercise – som er bevidst træning samt træning af din bevidsthed under træning.

Flemming og jeg ser et kæmpe behov for en træningsform, hvor du ikke skal vælge imellem den blide Yoga træning eller den hårde Crossfit og extrem træning, som i virkeligheden er to yderpunkter langt langt væk fra hinanden.

Det var for os på tide at nytænke træning!

Det vi gør i dag for vores sundhed, er selvfølge meget bedre end det, vi gjorde for 20 år siden, men vi bliver stadig stressede som aldrig før, og døjer med træthedsbrud, tilbagevendende skader og ringe immunforsvar.

Med den træningskultur der eksisterer i dag, kommer vi altså ikke helt i mål med vores sundhed, selvom mange er stærke og i god form.

Flemming og jeg har skabt en helt ny træningsfilosofi, som bygger på at skabe et samarbejde mellem dig og din krop og imellem dit intellekt og dine sanser.

Så du kan dyrke din motion, sport og fitness i samarbejde med din krop og blive fri af nedbrydende stress, overbelastnings skader og skavanker, som vi måske går og tror er en naturlig del af det at træne.

Det er det desværre også.

Indtil vi lærer en ny måde at tænke træning på.

CONEX er for os et naturligt evolutionært skridt i vores træningskultur.

Træningen vi har skabt, er spirituel, holistisk og mindfull, som du kender fra Yoga, men den giver dig samtidig stærke guns, og en konge kondition og bevægelighed, helt uden skader og unødig stressbelastninger.

Hvordan det?

Med CONEX lærer du at flytte din bevidsthed fra uret på armen, fra musikken i ørene, fra konkurrencen, fra trænerens vilje og fra målet i horisonten, ned i signalerne fra din krop og på alle de fantastiske redskaber, du kan lære at bruge der.

Vi træner uden fokus på et outcome for dit outcome er 100% et produkt af dit input.

Derfor har vi fokus på at undervise dig og gøre dig opmærksom på at dit input bliver så godt som muligt, og det bliver allerbedst  i samarbejde med din krop.

De to første værktøjer du lærer, at beherske er:

Bevidst bevægelse. 

  • Når du har lært at fokusere på dine muskler, når du bevæger dig og har din bevidsthed inde i din krop fremfor, hvordan bevægelsen ser ud eller hvor hurtigt det skal gå, så lærer du at mærke og mestre dine bevægelser og muskler under alle forhold. 

Hvad får du ud af det?

  • Selvom du sagtens kan blive stærk og udholdende uden bevidst bevægelse, så kan du ikke forvente din styrke hjælper dig uden for træningslokalet, når miljøet omkring dig ændres. Når bevægelsen ændrer sig en smule, underlaget er anderledes eller miljøet omkring dig ændre sig. Så er det der, du får hold i ryggen, når du skal samle et håndklæde op fra gulvet, eller der du overbelaster skulderen ved at gå i haven. Ved bevidst bevægelse, kan du lære at bruge din styrke i bevægelse, også uden for træningslokalet.
  • Forestil dig også lige, hvor stærk du ville blive, hvis du kunne få alle dine 600 muskler til at samarbejde, i stedet for at belaste de samme få stærke muskler, som altid skal tage slæbet. Det vil gøre dig markant stærkere, og du vil undgå sliddet og overbelastningen af de få muskler, fordi belastningen er fordelt på de mange.

Bevidst vejrtrækning er endnu et kæmpe redskab, du lærer at bruge med CONEX Men hvad vil det sige at være bevidst omkring at trække vejret? Sker det ikke bare automatisk?

Hvordan du trækker vejret, hvornår du trækker vejret og med hvilken frekvens du trækker vejret styrer forskellige mekanismer og systemer inde i din krop. 

  • Bevidst vejrtrækning kan gøre dig stærkere, når du har brug for det. 
  • Vejrtrækningen gør dig langt mere udholdende, helt uden du skal konditions træne mere. Det vil sige kroppen undgår et kæmpe slid.
  • Vejrtrækningen kan også hjælpe dig til at styre din stresshormoner, så du aldrig mere behøver nedbryde din krop unødigt og døje med et højt kortisol niveau, uro i kroppen eller alle de uhyrlig mange stress symptomer vi render rundt med.
  • Bevidst vejrtrækning giver dig kontrol over din puls og dermed også over dit overskud og overblik. Ikke bare under træning men også i hverdagen og på jobbet.

Hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, lærer du også på CONEX holdene.

Træningen gør dig til ekspert på din egen krop.

Vi lærer dig også, hvordan du selv skelner mellem den nedbrydende og udviklende træning. Hvornår er det egoet der presser på, og hvornår er det kroppen, der bestemmer. Hvornår er træningen god for din krop, og hvornår presser du den til noget, den ikke er klar til. Det kan du nemlig kun vide ved at flytte bevidstheden ind i kroppen og tolke kroppens signaler.

Når du kan det, så kan du træne lige det du har lyst til uden skader, skavanker og unødige stressbelastninger.

For så træner du i samarbejde med din krop.

Så træner du i flow med din krop.

Livet er for os meget mere end en god kondition og et par stærke arme, og vi hjælper dig med at få allermest ud af din træning, så også du kan blive fit, til det liv du elsker at leve.

Skader, stress og skavanker er ikke en hindring, vi er vant til halve arme, stive ben, knæskader, stive hofter, dårlige rygge og høje stress niveauer. Alt bliver tilpasset til dig, hver gang!

Vil du prøve CONEX så sms til mig på 20474941 og book en gratis prøvetime.

Kh Trine Grey