Igang igen efter skaden

Blot én gang om ugen kan være nok til at mærke forskellen.

Investere i et 10-turs klippekort til vores unikke holdtræning og kom tættere på en stærk, bevægelig og afbalanceret krop.

Et klippekort til ti gange koster kr. 999,- 

Når du kommer første gang overlevere vi kortet til dig, imens vi får en god snak omkring hvilke udfordringer du har og hvordan vi kan gribe den første træning an sammen.

Er du i tvivl om du er klar til at starte? – så kontakt Trine på sms/opkald for at få en snak inden du beslutter dig.

Kontakt Trine på sms/opkald for booking af første træningstime på +45 20 47 49 41

Vil du RIGTIG gerne igang, men er du utryg ved at komme på hold, så kan det være at personlig træning er vejen frem for dig.

Se priser her.

Oplev en ny måde at tænke træning på – Og kom trygt i gang efter skaden.

Special designet til dig

Både med personlig træning og på vores hold retter vi og korrigerer bevægelser og intensitet til dine
skavanker og skader og hvor din krop er på dagen. Du skal altså ikke presses ind i vores træning, vi designer træningen til din krop.

Du kan træne trygt igen

Du har vores opmærksomhed hele tiden, og vi retter og korrigerer dig under træningen, så du kan trygt træne uden at være bange for at gøre noget forkert. Ofte udvikler vi nye øvelser for at støtte din krop bedst muligt.

Samarbejde med kroppen

Årsagen til skader der er svære at slippe af med, er oftest ubalancer. Ved at lære at samarbejde med
kroppen, udvisker du årsagen til at de opstår. Du fixer altså ikke kun skaden men hele ubalancen. I starten er vi tolken, men med tiden lærer du selv at handle hensigtsmæssigt på alt din krop fortæller dig (også inden den råber ad dig).  Vi arbejder gerne tæt med din behandler, så overgangen fra fysioterapeut eller anden behandler foregår så flydende som muligt.

Der er altid en vej

Vi fokuserer aldrig på det du ikke kan, men tager udgangspunkt i det som fungerer og så får vi det til at gro. Med et åbent sind og friske øjne finder vi altid en vej, også selvom du måske føler du har prøvet alt. Kroppen er ikke mekanisk men organisk og ofte viser løsningen sig, når vi ændrer perspektiv på træningen. Er du i tvivl om du, hvordan du skal starte? – så kontakt Trine på sms/opkald for at få en snak inden du beslutter dig. Kontakt Trine ved sms/opkald på 20474941