Downloads

 

Her kan du købe vores træningsvideoer, lige til at downloade og afspille med det samme.

 

Mobilitets Øvelser

Simple og effektive øvelser, der smører dine led og løsner stive muskler. Videoerne er delt op i tre. Den ene fokuserer på nakke og skuldre den anden på hofter og lænd og den tredje video løsner op i hele kroppen.

Pris: kr. 89,- Mobilitets Øvelser – Køb Her

 

CONEX – Træning på farten.

Her er et perfekt træningssæt til ferien og når du er på farten. CONEX træningsøvelser du kan lave hvor som helst, uden udstyr og uden den store plads.

Du får tre videoer med en træning på 10 min. en på 20 min. og en på 30 min. Flemming træner med og coacher dig under vejs. Til hver træning får du også en separat øvelses forklaring, hvor du kan nørde teknik og andre øvelsesmuligheder.

Pris: kr. 225,- CONEX Træning på Farten – Køb Her

 

CONEX – Basis Lærdom

Dette er det perfekte sted at lære CONEX fra bunden. Du lærer at mestre Bevidst Bevægelse, Bevidst Vejrtrækning, Temposkifte, Restitution på Sekunder og brug af Regressioner og Progressioner. Du får både forklaringer, øvelsesvideoer og en træningsvideo i fuld færdig form, hvor du kan prøve at jonglere med så meget af det, du har lært på en gang.

Når du mestre alle disse kapaciteter i træning, så kan du tage læringen med dig ud i den virkelige verden, når du er på arbejde, vandrer i skoven, dyrker din sport eller er en tur i haven.

Rigtig god læringslyst!

Pris: kr. 499,- CONEX Basis Lærdom – Køb Her

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.